Certificate de calitate pentru cuart

Cuartul Silestone este certificat international pentru a garanta siguranta si protectie maxime. Asemenea certificate ofera consumatorilor garantia ca Silestone este un material sigur, de inalta calitate. Certificatele noastre ofera garantie 100%.

Certificat GREENGUARD

Acest certificat garanteaza ca Silestone nu genereaza nici o substanta daunatoare pentru mediu. Garanteaza, de asemenea, folosirea recomandata pentru suprafetele noastre in arii inchise.

Silestone a mai primit “Greenguard Children & Schools Certificate” / ”Certificatul Greenguard pentru Copii & Scoli”, care confirma siguranta maxima a folosirii lui in scoli si universitati.

Silestone Greenguard Certificate

Certificat LGA

LGA QUALITEST GMBH este o organizatie independenta care certifica siguranta, conditia buna si calitatea produselor de zi cu zi, in conformitate cu cerintele europene si internationale. Cosentino a obtinut “Hygiene Tested Certificate” / ”Certificatul Testat de Igiena” de la LGA pentru blaturile de lucru din cuart Silestone.

Acest certificat este acordat doar produselor in cazul carora se acorda atentie speciala igienei in timpul folosirii lor si care indeplinesc toate reglementarile microbiologice.

Silestone LGA Certificate

Certificat NSF

Gratie CERTIFICATULUI NSF, cuartul Silestone este considerat un material sigur pentru contactul direct cu toate tipurile de alimente.

Un asemenea certificat apreciat pe scara larga este aprobat de organisme prestigioase, cum ar fi FDA /Agentia Federala a Medicamentului, SUA/ sau WHO /World Health Organisation/, Organizatia Mondiala a Sanatatii /OMS/.

Silestone NSF Certificate

Certificatul ISO 14001

Certificarea Sistemului de Management al Mediului Cosentino. Acest standard certifica performanta excelenta si imbunatatirea de mediu constanta a proceselor de productie Cosentino.

Scoate in evident utilizarea eficienta a materiilor prime, controlul emisiilor in atmosfera, programele de management al deseurilor, sistemele de tratament si refolosire a apei industriale, depozitarea substantelor chimice si controlul accidentelor de mediu.

Silestone ISO 14001 Certificate

Fise tehnice de siguranta Silestone:


Descarcati ghidul de buna practica pentru fabricarea Silestone si Eco in format PDF

Silestone - Fise tehnice de siguranta a materialului: Descarcati in in format PDF

Contact:

Tel: +40 374 013874
Fax: +40 374 013874
Mobil1: 0728 857772
Mobil2: 0721 478867
shimony.industries@gmail.com

Soseaua de Centura
( Intre Popesti Leordeni si Glina)
Bucuresti, Romania

Contactati-ne
SHIMONY INDUSTRIES SRL

Parteneri:

Logo-uri parteneri Silestone