Silestone Privacy

Puteţi vizita Silestone fără a fi nevoie sa furnizati detalii personale. Există totuşi situatii când noi sau partenerii nostri va putem solicita informaţii de natură personală.

Puteţi alege să furnizati astfel de informatii personale, cum ar fi numele, adresa, sau adresa de e-mail, care ar putea fi necesare pentru a ne permite să vă contactam, sau pentru a procesa o comandă, sau pentru a vă oferi un abonament. Consideram ca este de datoria noastra sa specificam cum vor fi folosite aceste informaţii de către noi înainte de a le primi de la dvs prin intermediul Internetului.

 

Confidentialitate

1. Colectarea, prelucrarea şi stocarea datelor: cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în cazul în care astfel deinformatii sunt obţinute de Shimony Industries SRL, vă informăm că persoana în cauză (astfel cum este definită în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal) este libera sa furnizeze sau sa refuze să furnizeze astfel de date care pot fi necesare pentru înregistrare inregistrarea in baza noastra de date.

Shimony Industries SRL va colecta date cu caracter personal într-un mod adecvat, relevant şi neexcesiv, cu un scop specific, explicit şi legitim, şi trebuie, în toate cazurile sa se abţină de la folosirea oricaror mijloace ilegale, neloiale sau frauduloase pentru a obţine astfel de informaţii. Datele menţionate anterior vor fi încorporate in fişiere deja existente deţinute şi gestionate de Shimony Industries SRL.

2. Drepturi
Înainte de colectarea datelor cu caracter personal, Shimony Industries SRL vă va informa în mod explicit, precis şi fără echivoc cu privire la existenţa unui astfel de fisier şi a scopului său, drepturilor de acces, rectificare şi anulare, precum şi cu privire la identitatea şi adresa operatorului sau a reprezentantului sau.