Blaturi si suprafete din cuart Silestone

Silestone reprezinta suprafate din cuart naturale tratate si create pentru a decora bucatariile si baile de astazi intr-o gama de culori atractive, texturi extraordinare si performante exceptionale. Este singurul produs care asigura protectie antibacteriana pentru blaturile de lucru, garantand igiena maxima pe suprafetele de lucru.

Quartz surfaces for kitchen and bathrooms

Ce este Silestone

Silestone este un compus format din 94% cuart natural, care il face extraordinar de dur si de rezistent. Acesta este singurul si unicul blat de lucru realizat din cuart cu protectie antibacteriana, ceea ce ii confera proprietati igienice care nu se regasesc nicaieri altundeva pe piata. Este o suprafata excelenta pentru blaturile de bucatarie, baie, podele si placari pentru pereti folosind un numar minim de articulatii.

Suplimentar, se poate livra intr-o varietate de nuante de culori, oferind numeroase posibilitati decorative, de la un blat de bucatarie obisnuit la un proiect pentru un set complet de mobila. Silestone este o investitie pentru viitor. Silestone este pentru totdeauna.

Silestone, leader in quartz surfaces

Cuartul

Cuartul este un dioxid de siliciu cristalizat (SiO2), care in general este alb sau transparent, desi poate fi gasit si in alte culori daca vine in contact cu impuritati in timpul formarii sale.

Se gaseste fie in stare pura, fie prezent in alti compusi. Totusi, datorita extremei sale duritati si rezistente la acizi, cuartul este folosit la obtinerea unei largi game de produse care necesita precizie si performanta de calitate superioara. Acest tip de cuart formeaza componenta principala a placilor Silestone.

White and blue quartz countertopsBlanco Zeus Extreme countertops Kitchen quartz countertops Black quartz kitchen countertop Rojo Vital Silestone countertops Black quartz texture countertop