Igiena produselor Silestone

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Blaturi din cuart anti-bacteriene - Silestone

In prezent, termenul &igiena" este strans legat de conceptele de "sănătate" şi "curăţenie", deoarece este considerat un element esential in prevenirea bolilor si asigurarea calitatii vietii unei persoane.

In mod traditional, igiena in bucatarie a fost considerata drept un set de actiuni in stransa legatura cu grija fata de alimente, bunele practici de lucru si curatenia oamenilor, suprafetelor si ustensilelor.

Daca suprafeţele de bucătărie nu sunt îngrijite corespunzător, ele pot deveni o sursă de contaminare pentru produsele alimentare şi ustensilele cu care vin în contact. Umiditatea şi temperaturile ridicate sunt factori cheie pentru inmultirea bacteriilor, putand transforma orice suprafata, cum ar fi blaturile de lucru din bucatarii, într-o importantă sursă de contaminare.

Pentru a evita contaminarea, este important ca suprafeţele să fie construite din materiale rezistente, netede şi impermeabile şi păstrate curate şi uscate.

Datorită sistemului de compresie folosit în procesul de producţie, Silestone are un nivel scăzut de absorbţie a fluidelor. Acest lucru il face extrem de igienic atat acasa, în bucătărie şi baie, cat şi în instalaţii de gătit industriale.